-

Rekrytointikampanja: Arvokas lounas

On jälleen Weladon perinteisen kesärekrykampanjan aika! Kun alkuvuoden tiukka puristus vaihtuu lomamoodiin, on hyvä aika katsella ympärilleen, että missä sinun oma urasi voisi lomakauden jälkeen jatkua – tai alkaa ihan uudestaan uusin kujein.

Kokoontumisrajoituksia vihdoin puretaan, joten mekin uskallamme kutsua sinut lounaalle keskustelemaan sinusta, Weladosta ja etenkin meille tärkeistä pehmeistä arvoistamme, sekä siitä, millaisen työpaikan voisimme juuri sinulle räätälöidä. Millaisessa tehtävässä sinä viihtyisit parhaiten, ja mikä on sinun syvintä osaamistasi?

Lounaan sijaan voit toki valita tapaamisen padel- tai golf-kentälle, jätskikiskalle, kävelylenkille tai mikä vain sinulle parhaiten sopii. Katso artikkelin lopusta löytyvästä listasta sinulle sopiva seuralainen ja varaa aika hänen kanssaan joko läsnä- tai etätapaamiselle.

Rekrytointipalkkio ja hyväntekeväisyysbudjetti

Meillä on vakiintunut tapa, että jokainen weladolainen, joka on suosittelujensa perusteella saanut houkuteltua meille uuden työntekijän omista verkostoistaan, on saanut tästä arvokkaasta työstään 1 500 euron rekrytointipalkkion. Nyt päätimme laajentaa rekrytointipalkkiota kesän kampanjan ajaksi eli 21.6.-13.8.2021.

Kampanjan aikana itsenäisesti aktivoituneet työnhakijat voivat tällä kertaa tienata rekrypalkkion myös suoraan itselleen. Rekrytointipalkkio koskee alla lueteltuja rekrytointikampanjan avoimia työpaikkoja, ja sellaisia henkilöitä, jotka aktivoituvat rekryihin kampanjan aikana.

Toisaalta, jos sinulla on verkostossasi meille sopiva ihminen ja ”välität” tai houkuttelet hänet hakeutumaan meille, niin sinä voit saada käyttöösi 500 euron hyväntekeväisyysbudjetin, jonka Welado lahjoittaa toiveesi mukaisesti esimerkiksi junnufutaajille, suunnistusseuralle, tutkimussäätiölle, mielenterveystyöhön tai muun yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Näin tuotamme hyvää mieltä ja lisäarvoa verkostollemme.

Avoimet työpaikat

Meillä on avoinna jälleen parikymmentä työpaikkaa rakennuttamisen asiantuntijoille. Kaipaamme yhteydenottoja ja hakemuksia erityisesti sellaisilta ihmisiltä, jotka kokevat pehmeät arvot ja yhteistyöhön perustuvan toimintatavan omakseen. Weladon arvot ovat avoin, rehellinen, empaattinen ja tekijälleen paras.

Uskomme yhteistyön, auttamisen ja osaamisen jakamisen voimaan niin vahvasti, että weladolaisten työsopimukset alkavat lauseella: Jokaisen weladolaisen tärkein tehtävä on mahdollistaa muiden menestyminen ja työyhteisön hyvinvointi.

Kuulostaako sellaiselta toimintaympäristöltä, jossa sinäkin viihtyisit? Katsasta avoimet paikkamme ja täytä lyhyt hakemuslomakkeemme, niin me olemme yhteydessä sinuun.  

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Löydät kaikki avoimet työpaikkamme täältä tai listattuna alla: 

Lounas, joka voit muuttua työpaikaksi ja muuttaa urasi suuntaa!

Katso listasta sinulle sopiva lounasseuralainen ja varaa aika hänen kanssaan joko läsnä- tai etälounaalle. Jokaisen meiliosoite on muotoa etunimi.sukunimi@welado.fi.

Matti Tervonen, toimitusjohtaja, Joensuu, +358 40 749 3065

Kimmo Saarela, varatoimitusjohtaja, ratarakennuttaminen, Oulu, Leppävirta, Lappeenranta, +358 40 712 9434

Jyrki Kataja, liiketoimintajohtaja, ratarakennuttaminen, Tampere, +358 40 866 1790

Joonas Haverinen, liiketoimintajohtaja, tie-, katu-, teollisuus- ja kiinteistörakennuttaminen, Oulu, +358 50 355 9298

Noora Haverinen, kehitysjohtaja, uudet liiketoiminnot, tukipalvelut, Oulu, +358 40 760 6551

Jari Sairanen, aluepäällikkö, tie- ja katurakennuttaminen, Helsinki, +358 50 431 4421 

Janne Lohela, aluepäällikkö, tierakennuttaminen, Oulu, +358 40 705 2795 (Palaa lomalta 12.7.)

Arto Hyvärinen, aluepäällikkö, tie- ja katurakennuttaminen, Jyväskylä, +358 40 057 1749

Juhani Karppelin, rakennuttajapäällikkö, kiinteistörakennuttaminen, Tampere, Kangasala, +358 40 841 0923

Jussi Seppä, aluepäällikkö, ratarakennuttaminen, Oulu, +358 40 358 6015.

Onnea ja menestystä työnhakuun! Weladolla on hyvä olla.