-

Niko Klasila Väylävirastoon

Weladon projektipäällikkö Niko Klasila siirtyy Väylävirastoon Pohjois-Suomen radan kunnossapidon aluepäälliköksi toukokuussa 2023.

”Pohdin Väylävirastoon hakemista kauan. Pidin työstäni Weladolla, mutta lopulta harvoin tarjolla olevan mielenkiintoisen tehtävän aukeaminen Väylävirastossa sai minut hakemaan aluepäällikön paikkaa”, kertaa Niko Klasila päätöstään.

Niko on ollut Weladolla viisi vuotta monipuolisissa tehtävissä Pohjois-Suomen rataisännöinnissä. Ennen Weladolle siirtymistään hän työskenteli urakoitsijan palveluksessa ratahankkeissa pääasiassa Pohjois-Suomen alueella.

”Weladolla olen oppinut alasta ja etenkin rakennuttamisesta paljon. Etenkin alussa, avustavan rataisännöitsijän tehtävissä, sain Kevin Lanelta arvokasta tukea ja neuvoja varsinkin teknistä asioista, joista Kevinillä on vahva kokemus. Myös koko muun rataisännöintitiimin kanssa työskenteleminen ja yhteistyö on ollut antoisaa.”

Weladolla ei ollut varsinaisesti mitään poistyöntävää tekijää, sillä Niko on viihtynyt yrityksen palveluksessa. Työtehtävät ovat olleet kiinnostavia ja työsuhteen ehdot kilpailukykyisiä. Vastaava aluepäällikön tehtävä Pohjois-Suomessa on ollut Väylävirastolla avoinna edellisen kerran noin 16 vuotta sitten, joten kyseessä oli ainutkertainen tilaisuus hakea virkaa.

”Parasta Weladolla ovat olleet ehdottomasti työkaverit ja yhteen hiileen puhaltaminen. Tiimissämme todellakin mahdollistetaan toistemme onnistuminen. Myös henkilöstöedut ovat olleet mieleisiä, ja muistelen lämmöllä etenkin alkuvuosien lomaviikkoja Villa Weladossa Espanjan auringon alla”, Niko kertoo lähtöviikon tunnelmistaan.

Kiitos Niko työpanoksestasi Weladolla ja onnea matkaan!