-

Kiinteistörakennuttamisen asiantuntijatiimi palveluksessasi

Weladolla työskentelee eri puolilla Suomea jo 15 kiinteistörakennuttamisen monialaista ammattilaista. Kasvavan liiketoiminnan alkuvaiheissa jokainen asiantuntija on valikoitunut tarkasti: he ovat omien alojensa huippuasiantuntijoita, heillä on uniikkeja vahvuuksia ja kaikki ovat erityisen weladolaisia hengeltään.

Asiantuntijamme rakennuttavat erilaisia kiinteistöjä liikuntakeskuksista teollisuusrakennuksiin, johtavat rakennushankkeita tarveselvityksestä elinkaaren hallintaan, valvovat työmaita, tarkastavat taloteknisiä detaljeja, huolehtivat kiinteistöjen sähkö- ja LVI-ratkaisuista sekä arvioivat kiinteistöjen kuntoa ja arvoa.

Weladon kiinteistörakennuttaminen asiantuntijat
 
Kiinteistörakennuttamisen tarina 

Starttasimme kiinteistöliiketoiminnan helmikuussa 2020, kun Juha Mäkelä aloitti projekti- ja työmaapäällikön työt Volvo Truck Center -projektissa. Rakennuttajapäällikkö Juhani Karppelin astui palvelukseen pari kuukautta Juhan jälkeen, jonka jälkeen niin liiketoiminnan kuin tiiminkin orgaaninen kasvu ovat edenneet sprinteissä.
 
”Tämä on ollut loistavaa ja vauhdikasta arkea kädet savessa. Etenemme kiinteistöyksikön palveluiden ja palvelukyvyn kasvattamisessa vahvasti suunnitellun mukaisesti. Tavoitteenamme on, että Welado tunnetaan tulevaisuudessa yhtä laadukkaana ja vahvana kiinteistörakennuttamisen ammattilaisena kuin se jo nyt tunnetaan väylärakentamisen asiantuntijana”, Juhani sanoo.
 
Oulussa kiinteistötiimiä vetää projektijohtaja Tommi Koskenkorva, joka huolehtii vankalla kokemuksella Pohjois-Suomen rakennuttamispalveluista. 

”Oulussa on jo käynnissä useita mielenkiintoisia hankkeita ja uusia haastavia hankkeita on vielä pilkkeenä silmäkulmassa. Esimerkkinä Pudasjärven hirsikerrostalot, joissa saimme olla mukana rakennus- ja TATE-valvonnan rooleissa. Pudasjärven hanke on juuri vastaanottovaiheessa. Lisäksi olemme mukana isossa hankekehitysprojektissa, jossa on juuri aloitettu ensimmäiset selvitykset. Weladolla on myös paljon olosuhdehallintaan ja korjausrakentamiseen liittyviä projekteja. Asiantuntijoidemme osaaminen kattaa tulevaisuuden rakentamisen vaatimukset ja edellytykset, ja olemme mukana kehittämässä alan toimintatapoja ja kulttuuria”, Tommi kertoo.

Kuvista löydät vihjeitä, millaisia vahvuuksia kiinteistörakennuttamisen asiantuntijoillamme on:

Iivari Tikkanen, Kari kemppainen, Antti Karjalainen

Ismo Lehtonen, Anssi Makkonen, Jukka Rantala

Lisätietoja:

Juhani Karppelin

+358408410923

juhani.karppelin@welado.fi