Rekry-ikoni

Tieto- / inframalliosaaja

22.01.2021

Hei tietomalliosaaja, arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Tieto- / inframalliosaanaja Weladolla

Pääset merkittävien rakennuttamishankkeiden mukaan niiden alusta lähtien ja omalta osaltasi vastaamaan niiden onnistumisesta. Sinun työnkuvasi määritellään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteittesi perusteella. Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan. Toimipaikkasi voi olla missä vain, mikä sinulle parhaiten sopii. Tällä hetkellä toimistomme löytyvät Oulusta, Tampereelta, Helsingistä, Kuopiosta ja Joensuusta. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin 
  • hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi  
  • kattavat henkilöstöedut, kuten puhelinetu, huoneistoja kotimaisissa lomakohteissa, laaja työterveyshuolto, virike-, hyvinvointi- ja työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja henkilöstörahasto
  • joustavuutta esimerkiksi työajan ja -paikan puolesta 

Avaimia tehtävässä menestymiseen:

  • Insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa.
  • Muutaman vuoden kokemusta tietomalleista, joko suunnittelun, rakentamisen tai rakennuttamisen parista.
  • Kiinnostusta tarkastella asioita laajasta, infran koko elinkaaren näkökulmasta.
  • Kiinnostusta tiedonhallinnan kehittämiseen.
  • Kyky oppia ja omaksua uutta, valmiutta ottaa uusista asioista selvää.
  • Halua haastaa perinteisiä toimintatapoja ja kehittää alaa.

 

Työpaikkana Weladon ydin on avoimuus ja innostava toimintakulttuuri 

Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia asiantuntija-, rakennuttamis-, projektinjohto- ja valvontapalveluita.

Meillä on ketterä, matala organisaatiorakenne, joka tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksenteosta mielekästä ja toimivaa. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat pysyä meillä töissä. 

Weladolaisille työssä merkityksellisimpiä asioita ovat mielekkäät työtehtävät, vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön. Näiden lisäksi työntekijämme arvostavat hyvää työilmapiiriämme ja toisista välittävää työyhteisöämme, avoimuutta sekä sitä, että Weladolla voi olla oma itsensä. Welado on saavuttanut  Future Workplaces -tunnustuksen, joka perustuu työtyytyväisyyskyselyn hyvään tulokseen. 

Käy tutustumassa Instagramissa tai Facebookissa miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja toimisiko Welado sinulle työnantajana ja työyhteisönä.  

Seuraavaksi

Jos tämä tuntuu sinun paikaltasi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä liiketoimintajohtaja Kimmo Saarelalta, +358 40 712 9434.