Rekry-ikoni

Tie- ja katurakentamisen valvoja

21.01.2020

Oletko jo tehnyt uraa infra-alalla jonkin aikaa? Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, lue lisää! 

Haemme tie- ja katurakennuttamisen tiimiimme valvojia Tampereelle, Helsinkiin ja Jyväskylään.

Valvojana Weladolla 

Tie- ja katupuolella pääset valvomaan monipuolisia projekteja. Projektisi voivat olla sekä suuria että pieniä hankkeita erilaisilla asiantuntija-aloilla: muun muassa katu- ja puistohankkeet, valtatiehankkeet, siltahankkeet, taitorakennehankkeet, kaatopaikka- ja vesihuoltohankkeet ja erikoisalojen, kuten telematiikan valvonnan hankkeet asettuvat kaikki tämän tiimin tehtäväkuvaan. Sinun työnkuvasi määritellään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan. 

Sovit tiimiimme loistavasti, jos sinulla on: 

 • tekninen koulutus 
 • työkokemusta infrapuolen valvojan tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta (silta- ja taitorakennevalvojan kokemuksesta erityisesti hyötyä) 
 • sujuvat raportointitaidot 
 • hyvät sidosryhmä- ja kommunikointitaidot 
 • halu oppia uutta ja kehittyä sekä jakaa osaamistasi muille (esim. nuorempien mentorointi) 
 • kyky ja halua tiimityöskentelyyn, mutta osaat toimia myös itsenäisesti 
 • kiinnostusta ja halua kokonaislaadun johtamiseen hankkeilla, sisältäen ympäristö- ja turvallisuusnäkökohtien kehityksen 
 • halu sitoutua arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

Mitä tarjoamme sinulle? 

Weladolla saat: 

 • monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin 
 • hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi  
 • kattavat henkilöstöedut (esim. puhelinetu, Villa Welado Espanjassa, virike-etu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, henkilöstörahasto) sekä yhteisiä tapahtumia työkavereidesi kanssa 
 • joustavuutta esimerkiksi työajan ja -paikan puolesta 

Työpaikkana Weladon ydin on avoimuus ja innostava toimintakulttuuri 

Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia asiantuntija-, rakennuttamis-, projektinjohto- ja valvontapalveluita.

Meillä on ketterä, matala organisaatiorakenne, joka tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksenteosta mielekästä ja toimivaa. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat pysyä meillä töissä. 

Weladolaisille työssä merkityksellisimpiä asioita ovat mielekkäät työtehtävät, vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön. Näiden lisäksi työntekijämme arvostavat hyvää työilmapiiriämme ja toisista välittävää työyhteisöämme, avoimuutta sekä sitä, että Weladolla voi olla oma itsensä. Welado on saavuttanut  Future Workplace -tunnustuksen, joka perustuu työtyytyväisyyskyselyn hyvään tulokseen. 

Käy tutustumassa Instagramissa tai Facebookissa miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja toimisiko Welado sinulle työnantajana ja työyhteisönä.  

Seuraavaksi  

Jos tämä tuntuu sinun paikaltasi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta voit kysyä Länsi-Suomen aluepäälliköltämme Laura Jussilalta (044 351 7309) tai liiketoimintajohtajaltamme Joonas Haveriselta (050 355 9298).

Laura Jussila

Laura Jussila
Aluepäällikkö
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 44 351 7309