Rekry-ikoni

Ratarakennuttaja

07.02.2020

Oletko kiinnostunut ratarakennuttamisesta työporukassa, jossa arvostetaan yhdessä tekemistä ja jatkuvaa kehittymistä?

Kasvumme myötä haemme jatkuvasti vahvistusta ratahankkeisiimme. Toimipaikkasi voi olla Helsingissä, Tampereella, Oulussa tai Kuopiossa.

Ratarakennuttajana Weladolla

Pääset rakennuttamaan merkittäviä ratahankkeita ja kokemuksesi mukaan vetämään laajoja kokonaisuuksia tai osallistumaan erilaisiin projekteihin ja vastaamaan osaltasi niiden onnistumisesta. Projektimme koostuvat sekä investointihankkeista että ylläpidon erilaisten toimenpiteiden rakennuttamisesta. Lisäksi toimimme ratahankkeiden elinkaaren monimuotoisissa asiantuntijatehtävissä.

Sinun työnkuvasi määritellään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteittesi perusteella. Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan.

Avaimia tehtävässä menestymiseen:

  • insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)
  • työkokemus ratahankkeilta: ensisijaisesti ratarakennuttamisesta (valvoja, projekti-insinööri, projektipäällikkö), mutta myös suunnittelu ja/tai rakentamiskokemus huomioidaan
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • halu oppia uutta ja kehittyä sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • sitoutuminen arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

Mitä tarjoamme sinulle? 

Weladolla saat: 

  • monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin 
  • hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi  
  • kattavat henkilöstöedut (esim. puhelinetu, Villa Welado Espanjassa, virike-etu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, henkilöstörahasto) sekä yhteisiä tapahtumia työkavereidesi kanssa 
  • joustavuutta esimerkiksi työajan ja -paikan puolesta 

Työpaikkana Weladon ydin on avoimuus ja innostava toimintakulttuuri 

Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia asiantuntija-, rakennuttamis-, projektinjohto- ja valvontapalveluita.

Meillä on ketterä, matala organisaatiorakenne, joka tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksenteosta mielekästä ja toimivaa. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat pysyä meillä töissä. 

Weladolaisille työssä merkityksellisimpiä asioita ovat mielekkäät työtehtävät, vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön. Näiden lisäksi työntekijämme arvostavat hyvää työilmapiiriämme ja toisista välittävää työyhteisöämme, avoimuutta sekä sitä, että Weladolla voi olla oma itsensä. Welado on saavuttanut  Future Workplace -tunnustuksen, joka perustuu työtyytyväisyyskyselyn hyvään tulokseen. 

Käy tutustumassa Instagramissa tai Facebookissa miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja toimisiko Welado sinulle työnantajana ja työyhteisönä.  

Seuraavaksi  

Jos tämä tuntuu sinun paikaltasi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä liiketoimintajohtaja Kimmo Saarelalta (+358 40 712 9434).

Kimmo Saarela

Kimmo Saarela
Liiketoimintajohtaja, Varatoimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 712 9434