Rekry-ikoni

Turvalaiteasiantuntija

12.02.2020

Meillä on haku päällä! Etsimme innostuneita ja kehittymishaluisia turvalaiteasiantuntijoita Ouluun, Tampereelle, Kouvolaan ja Helsinkiin.

Turvalaiteasiantuntijana Weladolla

Osallistut turvalaiteasiantuntijana monipuolisiin ratahankkeisiin. Toimit osana projektitiimiämme suunnitteluttamisen, rakentamisen valmistelun ja ohjauksen sekä valvonnan ja projektijohdon tehtävissä. Tehtäväkuvasi räätälöidään osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Näillä eväillä onnistut:

 • soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto
 • kokemus rautatieprojekteista tai rautatien turvalaitteiden parissa on eduksi
 • hyvät sidosryhmä- ja kommunikointitaidot
 • halu oppia uutta ja kehittyä sekä jakaa osaamistasi muille
 • halu haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
 • matkustushalukkuus
 • halu sitoutua arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

Mitä tarjoamme sinulle? 

Weladolla saat: 

 • monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin 
 • hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi  
 • kattavat henkilöstöedut (esim. puhelinetu, Villa Welado Espanjassa, virike-etu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, henkilöstörahasto) sekä yhteisiä tapahtumia työkavereidesi kanssa 
 • joustavuutta esimerkiksi työajan ja -paikan puolesta 

Työpaikkana Weladon ydin on avoimuus ja innostava toimintakulttuuri 

Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia asiantuntija-, rakennuttamis-, projektinjohto- ja valvontapalveluita.

Meillä on ketterä, matala organisaatiorakenne, joka tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksenteosta mielekästä ja toimivaa. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat pysyä meillä töissä. 

Weladolaisille työssä merkityksellisimpiä asioita ovat mielekkäät työtehtävät, vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön. Näiden lisäksi työntekijämme arvostavat hyvää työilmapiiriämme ja toisista välittävää työyhteisöämme, avoimuutta sekä sitä, että Weladolla voi olla oma itsensä. Welado on saavuttanut  Future Workplaces -tunnustuksen, joka perustuu työtyytyväisyyskyselyn hyvään tulokseen. 

Käy tutustumassa Instagramissa tai Facebookissa miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja toimisiko Welado sinulle työnantajana ja työyhteisönä.  

Seuraavaksi

Jos tämä tuntuu sinun paikaltasi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä liiketoimintajohtajaltamme Kimmo Saarelalta (+358 40 712 9434).

Kimmo Saarela

Kimmo Saarela
Varatoimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 712 9434