Rekry-ikoni

Kokenut ratarakennuttaja Länsi-Suomeen

22.01.2021

Oletko Länsi-Suomessa asuva ratarakennuttamisen ammattilainen? Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Ratarakennuttajana Weladolla

Pääset rakennuttamaan merkittäviä ratahankkeita ja kokemuksesi mukaan vetämään laajoja kokonaisuuksia tai osallistumaan erilaisiin projekteihin ja vastaamaan osaltasi niiden onnistumisesta. Projektimme koostuvat sekä investointihankkeista että ylläpidon erilaisten toimenpiteiden rakennuttamisesta. Lisäksi toimimme ratahankkeiden elinkaaren monimuotoisissa asiantuntijatehtävissä.

Sinun työnkuvasi määritellään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteittesi perusteella. Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan.

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin 
  • hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi  
  • kattavat henkilöstöedut, kuten puhelinetu, huoneistoja kotimaisissa lomakohteissa, laaja työterveyshuolto, virike-, hyvinvointi- ja työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja henkilöstörahasto
  • joustavuutta esimerkiksi työajan ja -paikan puolesta 

Avaimia tehtävässä menestymiseen:

  • insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)
  • Kokemusta rautateiden rakentamisesta, kunnossapidosta, suunnittelusta tai rakennuttamisesta
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • halu oppia uutta ja kehittyä sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • sitoutuminen arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras.

 

Työpaikkana Weladon ydin on avoimuus ja innostava toimintakulttuuri 

Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia asiantuntija-, rakennuttamis-, projektinjohto- ja valvontapalveluita.

Meillä on ketterä, matala organisaatiorakenne, joka tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksenteosta mielekästä ja toimivaa. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat pysyä meillä töissä. 

Weladolaisille työssä merkityksellisimpiä asioita ovat mielekkäät työtehtävät, vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön. Näiden lisäksi työntekijämme arvostavat hyvää työilmapiiriämme ja toisista välittävää työyhteisöämme, avoimuutta sekä sitä, että Weladolla voi olla oma itsensä. Welado on saavuttanut  Future Workplaces -tunnustuksen, joka perustuu työtyytyväisyyskyselyn hyvään tulokseen. 

Käy tutustumassa Instagramissa tai Facebookissa miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja toimisiko Welado sinulle työnantajana ja työyhteisönä.  

Seuraavaksi

Jos tämä tuntuu sinun paikaltasi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä liiketoimintajohtaja Kimmo Saarelalta, +358 40 712 9434.