Rekry-ikoni

Kesätyöhaku

09.12.2020

Weladon kesätyöhaku on päättynyt 31.1.2021. Ilmoitamme valituille päätöksestämme viimeistään 16. helmikuuta. 

Miltä kuulostaisi kesätyöt rakennuttamisen ja projektinjohdon parissa? Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Welado on rakennuttamiseen ja projektinjohtoon erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Toimimme monipuolisilla toimeksiannoilla rata-, tie-, kiinteistö- ja teollisuushankkeissa eri puolilla Suomea.

Asiantuntijamme ovat rakennetun ympäristön moderneja artisaaneja, joiden tehtävä on toimittaa asiakkaalle aina helppo projekti. Katso lisätietoja artisaaniajattelustamme videolta.

Peilaamme kaikkea tekemistä aina arvoihimme, joita ovat rohkeasti avoin, empaattinen ja tekijöilleen paras. Yhteistyö on weladolaisten kriittisin menestystekijä. Kirjaamme jo työsopimukseen, että “jokaisen weladolaisen tärkein tehtävä on mahdollistaa muiden menestyminen ja työyhteisön hyvinvointi.” Pehmeiden arvojen ja yhteistyön lisäksi rohkeat kokeilut ja jatkuva oppiminen ovat meille tärkeitä teemoja. Jos koet nämä asiat myös sinulle merkityksellisiksi, kannattaa jatkaa lukemista.

Ennen kaikkea palkkaamme ihmisiä, eli persoonasi ja sen yhteensopivuus weladolaisiin arvoihin ja kulttuuriin ovat meille tärkeimmät palkkauskriteerit. Toivomme siis, että ne kolahtavat sinulle syvälle ja haluamme kuulla perusteluita asiasta hakemuksessasi. Lisäksi opiskelet teknistä alaa korkeakoulussa. Plussaa saa, jos on työkokemusta rakennusalalta – ja toki rakennuttamiskokemuksesta ekstra plussaa, vaikka sitä harvoin kesätyöhakijoilla on ennestään olemassa. Tiukkoja vuosikurssikriteerejä ei ole.

Kesätyöpestit räätälöidään valittujen henkilöiden taustan ja kokemuksen mukaisesti kullekin henkilölle erikseen. Tyypillisiä tehtäviä ovat muun muassa: kokousten ja tapaamisten valmistelu, erilaisten asiakirjojen valmistelu, osallistuminen kilpailutusten valmisteluun ja sopimusten laadintaan, valvonnan suunnittelu, työmaan seuranta sekä työmaavalvontaan liittyvät maastokäynnit.

Haluamme aina mahdollistaa omien mielenkiinnonkohteiden sisällyttämisen työtehtäviin, oli se sitten ympäristöteemoihin, tietomalleihin, somettamiseen tai johonkin muuhun liittyvää. Ilman aikaisempaa työkokemusta rakennuttamisesta tehtävänimike kesätyöntekijöille on projekti-insinööriharjoittelija. Mikäli kokemusta löytyy, katsotaan tilannetta erikseen. Meillä tunnetusti saa lisävastuuta kesän aikana “rohkaistuun tahtiin”, mutta ilman tukea et varmasti jää. Jokaiselle uudelle weladolaiselle nimetään mentori, joka on tukenasi ja opettajanasi koko kesän ajan.

Kesätyöt asettuvat ajalle 1.6. - 30.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Opiskeluaikana weladolaisten palkka määräytyy TEKin ja Insinööriliiton harjoittelupalkkasuositusten mukaisesti aina opinnäytetöihin asti. Valmistumisen jälkeen palkka neuvotellaan erikseen, ja silloin palkkaan vaikuttaa työkokemus, ja palkattavan työtehtävän vaativuus.

Kannustamme työntekijöitämme hyödyntämään joustavia, moderneja ja juuri itselle sopivia työnteon tapoja, joista joustavan työajan lisäksi merkittävässä roolissa on etätyö. Toki rakennushankkeiden parissa työskennellessä työmaatkin tulevat väistämättä tutuiksi paikan päällä. Kesätyöntekijälle kuuluvat kaikki Weladon työsuhde-edut, kuten kattavat työterveyspalvelut, lomahuoneistot sekä liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu.  Emme missään nimessä pidä kesätyöntekijöitä väliaikaisina tuttavuuksina, vaan aivan täysiarvoisina weladolaisina.

Tiivistetysti vielä loppuun: Kesätyöt tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden ottaa ensimmäinen askel omalla Welado-polulla, ja tunnustella erilaisia asiantuntija-aloja vaihtoehtoina tulevaisuudellesi. Suurin osa viime vuoden kesätyöntekijöistämme on jatkanut talven aikana tuntitöissä kanssamme. Osa on toki iloksemme valmistunut talven aikana, ja he jatkavat nyt täysipäiväisinä asiantuntijoina. Opinnäytetöitäkin on 6 kappaletta käynnissä paraikaa. Edelleen opiskeleville weladolaisille tarjoamme totta kai kaikille täysiaikaista pestiä kesäksi 2021.

Jos samaistut weladolaisuuteen, ja työskentely meillä kiinnostaa, tutustu alta tarkemmin avoimiin kesätyöpaikkoihimme!  Paikkoja voi mahdollisesti avautua kevään aikana lisää, kun ensi kesän hankkeet tarkentuvat.

 

Helsinki

Ratarakennuttaminen 1 hlö

 

Tierakennuttaminen 1 hlö

 

Tampere

Ratarakennuttaminen 2 hlöä

 

Tierakennuttaminen 1 hlö

 

Kiinteistörakennuttaminen 1 hlö

 

Teollisuusrakennuttaminen 1 hlö:

Teollisuusrakennuttamisen työpaikka on erityisen räätälöitävissä oleva tehtävä, johon valittavan henkilön tausta voi olla esimerkiksi soveltavissa luonnontieteissä. Tehtävään valittavalta edellytetään tilastollista osaamista ja analyyttista ajattelua.

Osaamisprofiilista voisi löytyä osaamista tai kiinnostusta seuraavista asioista

 • tilastolliset analyysit ja viitekehykset (EDA, Hypoteesitestaus, koesuunnittelu)
 • Ohjelmointi data-analyysin viitekehyksessä
  • pääpaino Python, plussaa Julia tai R
  • Kehitysympäristöjen hallinta (Jupyter, Conda, VSCode etc)
 • Tilastolliset visualisoinnit (Python, PowerBi, etc) ja grammar of graphics
 • Todennäköisyysohjelmointi (MC, MCMC, VAI, EM etc).
 • Lineaarioptimointi ja muut operaatiotutkimuksen menetelmät
 • Osittaisdifferentiaaliyhtälöt ja numeeriset ratkaisumenetelmät (FEM, FEA, FVM etc.)
 • Web development perusteet (HTML, CSS, JS)

Pori

Ratarakennuttamien 1 hlö

Porin seudulta valvojaksi Pori-Mäntyluoto -perusparannushankkeelle.  

Turku

Tierakennuttaminen 1 hlö Turun seudulta E 18 Turun kehätie -hankkeeseen projekti-insinööriharjoittelijan / valvojan tehtäviin. Tämä työ edellyttää läsnäoloa työmaalla, joten toivomme löytävämme työntekijän Turusta tai sen lähiseudulta. 

Joensuu

Ratarakennuttaminen 1 hlö Joensuun seudulta Joensuun ratapihahankkeelle eli JOERAlle.

 

Lappeenranta

Ratarakennuttaminen 2 hlöä Luumäki-Imatra -ratahankkeelle eli LUIMAlle

 

Oulu

Kiinteistörakennuttaminen 1 hlö

 

Tierakennuttaminen 1 hlö

 

Ratarakennuttaminen 4 hlöä:

Kontiomäen ja Pesiökylän välisen rataosuuden peruskorjaushankkeessa on tarjolla töitä kahdelle projekti-insinööriharjoittelijalle. Vuokatti-Kontiomäki radan perusparannushankkeessa on töitä yhdelle projekti-insinööriharjoittelijalle, joka voi mahdollisesti työskennellä myös Iisalmi-Ylivieska- rataosuuden sähköistämishankkeessa. Yksi jo opintonsa suorittanut tai niiden loppusuoralla oleva projekti-insinööri tarvitaan kesätuuraajaksi rataisännöintiin.  

 

Meillä oli avoinna myös diplomityön tekijän paikka, joka on nyt jo täytetty

 

Kiinnostuitko Weladosta työpaikkana?

Laitappa hakemusta tulemaan! Vapaamuotoisen hakemuksen (video, PPT, Word – mikä sinulle onkaan luontevinta) lisäksi voit liittää mukaan CV:si, josta käy ilmi kertyneet opintopisteesi ja tutkintosisältö. Rekrytoivat esimiehet arvioivat erityisesti hakijoista huokuvaa weladolaista henkeä ja motivaatiota.

Jätä hakemuksesi 31. tammikuuta mennessä. Pyrimme siihen, että kaikilla valituilla on tieto kesätyöpaikasta viimeistään 16. helmikuuta.

Seuraa Weladon somekanavia Instassa, Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä, joista erityisesti Linkkarissa ilmoittelemme heti, kun uusia muita paikkoja avautuu.