Rekry-ikoni

Avoin hakemus

16.04.2018

Etkö löytänyt sopivaa vaihtoehtoa avoinna olevista työpaikoistamme? Voisitko kuitenkin ajatella olevasi seuraava weladolainen? 

- Hyvä! Sillä etsimme jatkuvasti uusia vahvuuksia riveihimme. Jätä avoin hakemus.


Welado työnantajana

Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä. Tarjoamme asiakkaillemme infran koko elinkaaren kattavia asiantuntija-, rakennuttamis-, projektinjohto- ja valvontapalveluita. Työnantajana Weladon perusperiaatteita ovat avoimuus ja innostava toimintakulttuuri. Pääosassa ovat ihmiset ja heidän osaamisensa, toisten kunnioittaminen sekä rajattomat kehittymisen mahdollisuudet. Kaiken takana on rehellinen ajatus, että ollaan ylpeitä siitä mitä tehdään ja ollaan. Tiedämme, että erityisesti konsulttialan yritys on yhtä hyvä kuin sen työntekijät. Siksi Welado haluaa olla tekijöilleen paras työnantaja. 

Tarjoamme sinulle:

  • työn kasvavassa yrityksessä, jossa on innostunut ja lämmin ilmapiiri
  • työpaikan, jossa jokaisen työntekijän työpanosta arvostetaan
  • hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä uralla
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • joustavuutta esimerkiksi työajan ja -paikan puolesta

Sinusta:

Olet ehkä jo asiantuntijana infra-alalla ja kaipaisit hieman vaihtelua työympäristöösi tai rakentamisen lähestymisnäkökulmaasi. Vaihtoehtoisesti saatat olla esimerkiksi juuri valmistunut tai valmistumassa oleva tekniikan alalta ja infrarakennuttaminen kiinnostaa sinua uravaihtoehtona. 

Osaamisesi ja kiinnostuksesi lisäksi meille on tärkeää, että sovit Weladon tiimiin ja olet hengeltäsi "weladolainen". Käythän tutustumassa somekanaviimme (linkit alla) ja nettisivuihimme, jotta saat kuvan siitä, mitä "weladolaisuus" tarkoittaa.

Jätä meille CV:si ja avoin hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Kerro intohimoistasi, ja siitä mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Kehitetään sinulle sopiva tehtävänkuva yhdessä.