ihmisiä kadulla

Johdon konsultointi - merkityksellisempää työelämää rakentamassa

Työelämä uudistuu ja vauhti tuntuu vain kiihtyvän. Miten yrityksen johto pysyy muutoksen kyydissä voittajana ja miten saada parhaat asiantuntijat yritykseenne? Miten yrityksen perusta luodaan kasvuyrityksen tarpeisiin mukautuvaksi?

-

Moderni organisaatio menestyy ihmisiin panostamalla - erottautuva kulttuuri, luottamus ja ketteryys ovat avaimet voitokkaaseen tulevaisuuteen

Weladolainen johdon konsultti arvostaa yhteistyötä, pehmeitä arvoja ja ihmiskeskeisyyttä. Tarjoamme konkreettisia toimintaehdotuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Olemme itse kehittäneet päämäärätietoisesti organisaatiotamme alusta asti ihmiset edellä, mutta uskomme myös, että koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa suuntaa ja uudistaa organisaation toimintatapoja kohti ketterämpää, arvoilla johdettua, erottautuvaa ja tuloksellista organisaatiota.

Tarjoamme apua seuraaviin teemoihin liittyen

  • strategia, ketterä strategiaprosessi
  • brändi, työnantajabrändi
  • ketterä organisaatiorakenne
  • yrityskulttuuri, hankekulttuuri ja kulttuurikäsikirja
  • yritysjärjestelyt
  • valmennukset ja työpajat

Ihmiskeskeisyys, merkityksellisyys ja avoimuus kaiken keskiössä

Paras referenssimme on oma kasvutarinamme: yli 40% vuosittainen kannattava ja täysin orgaaninen kasvu ensimmäisenä neljänä vuotena. Henkilöstötyytyväisyys säilyen samalla korkealla (eNPS 66).

Weladon kasvaessa olemme saaneet jatkuvasti kysymyksiä menestyksemme salaisuudesta ja voimme kiteyttää sen hyvinkin tiiviiseen: ihmiset ensin. Kopioiminen ei toimi, mutta meidän kasvutarinamme on tullut tärkeiden oppien kera, joita mielellämme jaamme muille.

Jokaisen organisaation tulee mielestämme kiteyttää oma ydin ja erottautuvuustekijä. Kun kasvu rakentuu näistä lähtökohdista, tulee kulttuurista uniikki, ihmisistä sitoutuneita ja asiakkaat tietävät mitä saavat. 

Emme itsekään perusta pukumiehien neuvoista tai valmiista sapluunoista, joiden avulla asiakkaiden haasteita ratkotaan. Ennemmin haluamme sparrailijoita, joilla on hyviä kysymyksiä meidän oivalluttamiseksi ja kokemuksia näkökulman antamiseksi. Te itse tunnette oman toimintanne parhaiten.

Haluamme Weladolle parhaat asiantuntijat, myös johtajiksi, ja heidän asiantuntemuksensa on nyt paketoitu johdon konsultoinnin palveluiksi. Toisaalta emme tee yksin: matkan varrella meille on kertynyt verkosto parhaista ihmiskeskeisen ja inhimillisen johtamisen asiantuntijoista, jotka ovat myös apunasi. Oli kysymyksesi sitten tukitoimintojen organisoinnista, henkilöstöjohtamisesta, laatujohtamisesta, strategisesta markkinoinnista, myynnistä tai asiakkuusjohtamisesta, viestinnästä tai brändistä niin lähetämme parhaat asiantuntijamme avuksenne.

Tulevaisuuden työntekijä hakee työelämältä muutakin kuin kahdeksasta neljään tekemistä ja palkkatuloja. Työelämä moninaistuu, ja työn merkityksellisyys korostuu. Miten tarjoat merkityksellisyyttä tekijöillesi? Onko kaikkien pakko olla työsuhteessa? Miten ihmisenne voivat vaikuttaa omaan tehtävänkuvaan ja tuntea, että heidän työllään on vaikutusta isossa kuvassa?

 

 

Osallistava strategia

Lue lisää

Työnantajamielikuva

Lue lisää

Ketterät toimintamallit

Lue lisää

Kulttuurimuotoilu

Lue lisää

Yritysjärjestelyt

Lue lisää

Valmennukset

Lue lisää

Ota rohkeasti yhteyttä