Weladon työntekijöitä sillalla katselamassa tietä.

Avoimet työpaikat

Haluatko rakennetun ympäristön artisaaniksi? Hyvä! Täältä löydät avoimet paikkamme. Jos et löydä sopivaa, laita meille avoin hakemus.

-

Weladon wiisi winkkiä työnhakuun

  1. Kerro, mitä haluaisit meillä tehdä, tai lue työpaikkailmoitus huolella ja kohdista esittelysi sen mukaisesti. Mieti ja kerro, mikä sinulle on työssä merkityksellistä.
  2. Tiivistä CV:si ja hakemuksesi ytimekkääksi. Voit käyttää myös mielikuvitusta perinteisten Word-dokkareiden sijaan.
  3. Kerro kokemuksestasi, josta voisi olla hyötyä meillä.
  4. Kerro miksi haluaisit juuri meille hommiin.
  5. Ole oma itsesi, sillä meillä persoonasi saa näkyä.

Welado alustana uraunelmillesi

Onko mielessäsi jokin uusi Weladolle sopiva palvelu, liiketoiminta tai idea, jonka parissa haluaisit työskennellä? Ehkä tuotat jo jotain muuta rakennetun ympäristön asiantuntijapalvelua asiakkaillesi ja Welado alustana kiinnostaa sinua? Tai olet nähnyt aukon markkinoiden tarjonnassa ja kehittäisit jotain aivan uutta ratkaisuksi?

Strategiamme pohjantähtenä toimii ajatus siitä, että Welado on halutuin alusta toteuttaa merkityksellistä rakennetun ympäristön asiantuntijuutta. Voisimmeko toimia alustana myös sinun asiantuntijahaaveillesi, ja antaa puitteet ideasi toteuttamiseen? Olemme avoimia mielenkiintoisille ehdotuksille, myös sellaisille, joihin ei sisälly perinteiset palkkasuhteet. Ole rohkeasti yhteydessä kehitysjohtajaamme Nooraan, niin mietitään yhdessä mahdollisuuksia!