-

Riskienhallinnan asiantuntija

Avoimet työpaikat

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Riskienhallinnan asiantuntijana Weladolla

Pääset mukaan merkittäville ratahankkeille edisämään ja kehittämään turvallisuusjohtamisen ja riskienhallinnan käytäntöjä sekä varmistamaan turvalliset toimintatavat hankkeiden eri vaiheissa. Kattavalla ja ajoissa aloitetulla riskienhallinnalla varmistetaan hankkeen kokonaisvaltainen onnistuminen - weladolaisena riskienhallinnan asiantuntijana pääset mukaan aktiiviseen rooliin hankkeiden sujuvuuden varmistamisessa.

Työnkuvasi määritetään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Voimme lisätä siihen ratahankkeiden lisäksi kiinnostukseesi sopivia monipuolisia riskienhallinnan ja turvallisuusjohtamisen tehtäviä tie-, raitiotie-, kiinteistö- ja teollisuusliiketoiminnoistamme. Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan.

Toimipaikkasi voi olla missä vain, mikä sinulle parhaiten sopii. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa ja Joensuussa.

Olet etsimämme weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)
  • sinulla on kokemusta riskienhallintaan liittyvistä tehtävistä infrahankkeissa, toivoisimme sinulla olevan kokemusta etenkin YTM- ja projektiriskienhallinnasta
  • haluat kehittyä ja kasvaa asiantuntijana sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras.

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme.

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Eetu Rajalalle.


Lisätietoja antaa