-

Raitiotie- tai kaupunkiratojen asiantuntija

Avoimet työpaikat

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Kaupunkiratoja tuleville sukupolville

Pääset mukaan pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan - tai vaikkapa Turun - tulevien raitioteiden, metroratojen tai kaupunkiratojen rakennuttamisen tai suunnitteluttamisen ytimeen. Kaupunkiradat ovat monipuolisuudessaan hengästyttäviä, sillä raiteiden lisäksi rakennetaan myös ajolankaverkkoa, turva- ja ohjauslaitteita, katuja, kunnallistekniikkaa tai katuja – turvallisuutta, riskejä ja ympäristöasioita unohtamatta. Työnkuvasi määritetään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Voimme lisätä siihen kaupunkiratahankkeiden lisäksi kiinnostukseesi sopivia monipuolisia turvallisuuden ja riskienhallinnan tehtäviä rata-, tie-, kiinteistö- ja teollisuusliiketoiminnoistamme.

Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan. Toimipaikkasi voi olla missä vain, mikä sinulle parhaiten sopii. Tällä hetkellä kaupunkiratoihin liittyviä töitä on tarjolla erityisesti Helsingissä ja Tampereella, muut toimistomme löytyvät Oulusta, Kuopiosta, Seinäjoelta, Joensuusta ja Jyväskylästä.

Olet etsimämme weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)
  • sinulla on aiempaa kokemusta ratahankkeista, ja erityisesti toimimisesta vilkkaissa kaupunkiympäristöissä
  • kokemuksesi voi olla jo rakennuttamisesta, rakentamisesta tai suunnittelusta
  • haluat kehittyä ja kasvaa asiantuntijana sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös InstagramissaFacebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme. 

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Jyrkille tai Jukelle.


Lisätietoja antaa