-

Projekti-insinööri, kiinteistörakennuttaminen

Avoimet työpaikat

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Kiinteistörakennuttamisen projekti-insinöörinä Weladolla

Pääset mukaan eri kokoisiin pääosin Pohjois-Suomessa tapahtuviin rakennutushankkeisiin, joiden tiimellyksessä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa asiantuntijana sekä haastaa nykyisiä toimintatapoja ja kehittää niitä edelleen. Työnkuvasi määritetään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Voimme lisätä siihen kiinteistöhankkeiden lisäksi kiinnostukseesi sopivia tehtäviä rata-, tie- ja teollisuusliiketoiminnoistamme.

Tueksesi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko rakennusalaa hanke kerrallaan. Tällä hetkellä projekti-insinöörin töitä on tarjolla erityisesti Oulussa, muut toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Joensuussa.

Olet etsimämme Weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on rakennustekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)
  • sinulla on työkokemusta mielellään urakointi puolelta
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös InstagramissaFacebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme. 

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Tommille.


Lisätietoja antaa