-

Kiinteistörakennuttamisen vetäjä pääkaupunkiseudulle

Avoimet työpaikat

Oletko jo kokenut ja erinomaisesti verkostoitunut huippuosaaja, jolla on kyky käynnistää, kehittää ja vetää Weladon kiinteistörakennuttamisen liiketoimintaa? Tule kasvattamaan alaisuuteesi uutta liiketoimintaa pääkaupunkiseudulle, ja jätä merkkisi rakennetun ympäristön maailmankirjoihin osana Weladon tarinaa.

Miksi juuri Weladolle? 

Welado on rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Meillä on ketterä, matala organisaatiorakenne, joka tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksentekosta mielekästä ja toimivaa. Työnantajana Weladon perusperiaatteita ovat avoimuus ja innostava toimintakulttuuri. Weladon tekevät weladolaiset. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat pysyä meillä töissä.

Kiinteistörakennuttamisen parissa työskentelee Weladolla jo vajaa parikymmentä asiantuntijaa pääosin Oulussa ja Tampereella. Tutustu tiimiisi Ja Weladon kiinteistörakennuttamisen tarinaan täällä. Nyt on pääkaupunkiseudun kasvun vuoro. Kiinteistörakennuttamisen kollegoiden lisäksi saat parisataa kollegaa rata-, tie- ja katu-, teollisuus- ja meriväylärakennutamisen parista, sekä todella laajan asiantuntijaverkoston taustallesi (turvallisuus, riskienhallinta, ympäristö, viestintä - you name it!).

Jos tähän asti kolahti, niin viimeiseksi ja tärkeimmäksi, sinun tulee pystyä lunastamaan arvomme: rohkeasti avoin, empaattinen ja tekijöillemme paras. Nämä arvot ohjaavat toimintaasi kiinteistörakennuttamisen veturina, asiakaspalvelijana, asiantuntijana ja tulevana esihenkilönä.

Tule siis luomaan meille Welado-polkusi ja toteuttamaan omaa merkityksellistä asiantuntijuuttasi.

Jätä hakemuksesi täällä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Juhanilta. 


Lisätietoja antaa