-

Kiertotalousasiantuntija

Avoimet työpaikat

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Kiertotalousasiantuntijana Weladolla

Pääset mukaan merkittäville ratahankkeille ja mahdollisesti myös muille infrahankkeille edistämään ja kehittämään kiertotalouden käytäntöjä ja edesauttamaan ympäristönäkökohtien huomioimista hankkeiden eri vaiheissa. Kiertotalousratkaisuilla voidaan saavuttaa merkittäviä päästövähennyksiä ja kasvattaa energiatehokkuutta – weladolaisena kiertotalousasiantuntijana pääset mukaan aktiiviseen rooliin infra-alan muutoksessa entistä kestävämpään suuntaan.

Työnkuvasi määritetään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Voimme lisätä siihen ratahankkeiden lisäksi kiinnostukseesi sopivia monipuolisia kiertotalous- ja ympäristötehtäviä tie-, kiinteistö- ja teollisuusliiketoiminnoistamme. Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan. Toimipaikkasi voi olla missä vain, mikä sinulle parhaiten sopii. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Oulussa, Kuopiossa ja Joensuussa.

Olet etsimämme weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen/luonnontieteellinen koulutus)
  • sinulla on kokemusta kiertotalouteen liittyvistä tehtävistä infrahankkeissa
  • haluat kehittyä ja kasvaa asiantuntijana sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös InstagramissaFacebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Ruusulle tai Eetulle. 

Ps. Jos olet kokenut kiertotalousasiantuntija vailla infra-alan kokemusta ja Welado tuntuu oikealta paikalta sinulle, laitahan hakemuksesi meille. Katsotaan yhdessä, mitä voisimme sinun kokemuksellesi ja kiinnostukselle tarjota.


Lisätietoja antaa