-

Infrarakennuttamisen valvoja

Avoimet työpaikat
0 kommenttia

Oletko tehnyt uraa infra-alalla jo jonkin aikaa? Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, lue lisää!   Haemme tie- ja katurakennuttamisen tiimiimme valvojia Länsi- ja Etelä-Suomeen.

Valvojana Weladolla 

Tie- ja katupuolen tiimissä pääset valvomaan monipuolisia projekteja. Projektisi voivat olla niin suuria kuin pieniäkin hankkeita erilaisilla asiantuntija-aloilla, kuten katu- ja puistohankkeet, valtatiehankkeet, siltahankkeet, taitorakennehankkeet, kaatopaikka- ja vesihuoltohankkeet sekä erikoisalojen, kuten telematiikan valvonnan hankkeet. Sinun työnkuvasi määritellään kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella yhdessä tiimisi kanssa. Tukenasi sinulla on laaja Weladon asiantuntijaverkosto, jonka avulla yhdessä kehitämme koko infra-alaa hanke kerrallaan. 

 

Olet etsimämme Weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin

  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)

  • sinulla on työkokemusta infrapuolen valvojan tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta (silta- ja taitorakennevalvojan kokemuksesta erityisesti hyötyä) 
  • sinulla on kiinnostusta ja halua kokonaislaadun johtamiseen hankkeilla, sisältäen ympäristö- ja turvallisuusnäkökohtien kehityksen
  • haluat oppia uutta ja kehittyä sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

 

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Lauralle.


Lisätietoja antaa

Kommentit

Ei kommentteja