Om oss

Achieving more together

Welado är ett oberoende finskt förtag för kompetenta och passionerade yrkespersoner. Vi är ledande inom byggledning (Järnväg & Väg) vad gäller den typ av innovativa expertis som definierar hela sektorn och förstår kunders, partners och användares behov.

Welado i ett nötskal

Welados styrka ligger i vår fantastiska personal och den samarbetsinriktade strategi vi tillämpar för att utnyttja kompetensen maximalt. Vi är en oberoende expert inom projekt- och byggledning.

Welado är en öppensinnad partner som kopplar samman projektdeltagarna och alltid strävar efter att förbättra verksamheten. Vi håller oss uppdaterade kring utvecklingen i branschen och aktuell lagstiftning, samt dess påverkan på upphandlingsprocesserna. Vi är också öppna för nya strategier inom byggledning/projektledning.

Vi utnyttjar möjligheterna som ges av digitalisering och VR-teknik, och vi fortsätter att utveckla ny teknik och nya arbetsmetoder.

Värderingar

  • Modiga och öppna
  • Empatiska
  • För personalens bästa

Vår vision

Welado vill vara ledare inom järnvägs- och vägbyggledning, definiera om sektorn och tillhandahålla ansvarsfulla tjänster, till nytta för alla intressenter. Tillsammans skapar vi nya möjligheter genom att tillhandahålla den bästa miljön och de bästa resurserna för utveckling. Vi söker de främsta talangerna i branschen, och därför erbjuder vi den bästa arbetsplatsen och möjligheten att bidra till vår vision.

Kuva

Världen ser annorlunda ut när du är en del av Welado

Vi stöder nya idéer, effektiva verksamhetsmetoder och medarbetare som ständigt arbetar för en bättre byggledning/projektledning och bidrar till att utveckla sektorn.

106

Medarbetare

9

Kontor

8,5 M€

Omsättningen

Kundreferenser

Vi har en lång samarbetshistorik med Welado-experter från många byggledningsprojekt för vägar och broar under åren. Jag kan räkna med att arbetet kommer att fortskrida som överenskommet i våra projekt, och att vi kommer att kunna utveckla procedurer och arbetssätt i ett nära samarbete. Den senast utvecklade funktionen var när vi implementerade Welados hållbarhetsverktyg i alla våra gemensamma projekt under sommaren 2018. Dessutom är kommunikationen med specialisterna på Welado alltid enkel och prestigelös, vilket gör att också långa resor till byggplatser alltid blir trivsamma.

Pirkko Ylitalo
Projektledare, Närings-, trafik- och miljöcentralen (Lappland)

Dubbelspåret mellan Kokkola–Ylivieska är en mycket viktig del av Seinäjoki–Uleåborg-järnvägsprojektet, ett av Finlands största infrastrukturprojekt någonsin. Proxion CC Oy har fungerat som byggledningskonsult för dubbelspårsprojektet. Vi håller på att slutföra projektet enligt tidsplanen och under budget, och har också kunnat driftsätta flera dubbelspårsavsnitt i förtid. Projektet har fortlöpt säkert och effektivt. Tack vare ett flexibelt samarbete ser vi fram emot att uppnå alla finska transportstyrelsens huvudmålsättningar.

Tommi Rosenvall
Projektdirektör, finska transportstyrelsen

EcoCompass
ISO 9001
RALA