-

Rakennuttaminen ja valvonta

Weladolaiset sillalla. 
Olemme riippumaton rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntija rata-, tie- ja katu-, sekä kiinteistö ja teollisuusrakennuttamisen saralla.

Olemme riippumaton rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntija rata-, tie- ja katu-, sekä kiinteistö ja teollisuusrakennuttamisen saralla

Rakennuttamisen ja projektinjohdon ammattilaisemme pitävät langat käsissään ja auttavat sinua rakennushankkeesi toteuttamisessa turvallisesti, kustannustehokkaasti ja hyvän rakennustavan mukaisesti suunnittelusta käyttöönottoon asti. Vahvuutemme on tavassamme toimia yhtenäisenä tiiminä asiantuntijoidemme vahvuuksia hyödyntäen.

Weladolta et saa vain tarjottua asiantuntijatiimiä hankkeellesi, vaan kaikkien osaamistiimiemme palvelut ja projektille onnistumisen tuen myös erikoisaloilta

Meillä on laaja-alaista kokemusta erilaisista toteutusmuodoista ja räätälöimme rakennuttamis- ja valvontapalvelut aina asiakkaan ja hankkeen erikoistarpeeseen. Hankinnat toteutetaan laadukkaasti, ja valvonta on työmaan onnistumista mahdollistavaa ja ongelmia ennakoivaa.

Yhdessä rakentuu enemmän.

Alla kuvassa on weladolaisten valvojien yhteisesti muodostamat toimintatavat, joita noudattamalla valvonta on rohkeaa, avointa ja empaattista.