Ympäristö ja vastuullisuus

Ympäristö ja vastuullisuus

Kokonaislaatu tarkoittaa weladolaisille sitä, että teknisen laadun ja turvallisuuden lisäksi ympäristö- ja vastuullisuusnäkökohdat huomioidaan projektilla kattavasti.

Welado tuo hankkeille asiakaskohtaisesti räätälöidyt työkalut, joilla asiakkaan strategiset ympäristö- ja vastuullisuustavoitteet ja alan parhaat käytännöt jalkautetaan konkretiaan infra-alan hankkeilla.

Rohkeasti avoin ympäristöjohtaja

Welado on kehittänyt ratkaisuja ja menetelmiä ympäristö- ja vastuullisuustavoitteiden systemaattista asettamista, johtamista ja valvontaa varten.

Näiden työkalujen avulla varmistetaan projekteissa muun muassa oikea-aikainen näkökohtien huomioiminen ja aiemmin todettujen näkökohtien valuminen eteenpäin aina toteutukseen asti. Luomme uusia tapoja hallita ympäristöriskejä, mitata ympäristösuoriutumista ja kehittää infra-alaa kokonaisuutena kestävämpään suuntaan – itse edelläkävijänä.

Jokainen weladolainen koulutetaan ja sitoutetaan kestävän kehityksen periaatteisiin osana perehdytystä. Näin ollen jokainen Weladon projektinjohtaja, valvoja ja asiantuntija osaa huomioida ympäristö- ja vastuullisuusperiaatteet omassa työssään. Lisäksi tarjoamme erillisiä ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntijoita, jotka pystyvät auttamaan asiakkaita paitsi hankkeilla, mutta myös muun muassa ympäristöasioiden muutosjohtamisessa tai ympäristö- ja vastuullisuusaiheisten koulutusten, workshopien ja innovointityöpajojen vetämisessä.

Hae meille töihin >
Tutustu yritykseen >

Ota yhteyttä

Noora Haverinen

Noora Haverinen
Kehitysjohtaja
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 760 6551