Rakennuttamisen tulevaisuus

Rakennuttamisen tulevaisuus

Weladon visio on määrittää uudelleen koko toimialaa toimien samalla vastuullisesti ja ihmisläheisesti. Yritys tarjoaa henkilöstölleen parhaat mahdolliset edellytykset kehittymiseen ja uusien mahdollisuuksien luontiin yhdessä. Osaavien ja jatkuvasti kehittyvien tekijöiden ansiosta kehitämme rakennuttamista ja sen toimintamalleja.

Olemme jatkuvasti mukana alan kehityksessä ja mm. lainsäädännön kehityksestä, sekä sen vaikutuksista uusiin hankintatapoihin, kuten alliansseihin. Emme tyydy pelkästään perinteiseen tapaan rakennuttaa.

Hyödynnämme toiminnassa digitaalisuuden ja virtuaalisen todellisuuden mahdollisuudet. Uusia tekniikoita ja työtapoja kehitetään jatkuvasti. Toimimme avoimesti ja pidämme huolen, että kaikki tieto on koko elinkaaren ajan käytettävissä ja kaikkien hyödynnettävissä. Pyrimme olemaan empaattinen edelläkävijä.

Etsimme suunnannäyttäjiä

Työntekijämme ovat meille kaikki kaikessa. Meille on tärkeää kannustaa työntekijöitämme luomaan ainutlaatuisia näkemyksiä, näyttämään taitojaan ja laittamaan toteen visioitaan ratkaistaakseen monimutkaisimmat rakentamisen haasteet. Weladossa seisot suunnannäyttäjien keskuudessa.

Hae meille töihin >
Tutustu yritykseen >

Ota yhteyttä

Kimmo Saarela

Kimmo Saarela
Liiketoimintajohtaja, Varatoimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 712 9434