Projektien turvallisuus

Projektien turvallisuus

Toimeksiannon riskienhallinnan teemme räätälöidysti ja suunnitelmallisesti, mikä takaa palvelun hyödyllisyyden asiakkaalle. Huomioimme toiminnan turvallisuusnäkökulmat yhdessä asiakkaan kanssa ja osaamme tunnistaa toimeksiannon tärkeimmät sidosryhmät, minkä kautta varmistamme riskienhallinnan kattavuuden ja käytännöllisen toteuttamisen.

Turvallisuuden asiantuntijana luomme projektista mahdollisuuden kehittää asiakkaan turvallisuuden toimintatapoja organisaatiossaan laajemminkin. Sen lisäksi, että kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa turvallisuutta tukevat toimintatavat, pyrimme myös näkemään projektin osana laajempaa kokonaisuutta asiakkaan toiminnassa.

Teemme asiantuntijoina työmme ammattitaitoisesti ja intohimolla. Haluamme jakaa osaamisemme myös muiden saataville, jotta voimme vaikuttaa turvallisuuden toteutumiseen. Uudet ja vaativat työtehtävät saavat tiimimme innostumaan työstämme, mikä kehittää osaamistamme entisestään.

Meille tärkeintä on vastata asiakkaan tarpeisiin ja saada projekti päätökseen, turvallisesti.

Turvallisuuden edelläkävijä

Tarjoamme ennakoivaa turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntijapalvelua. Korostamme turvallisuuskulttuurin ja inhimillisen tekijän vaikutusta organisaatioiden toiminnassa ja toimijoiden välisessä vuorovaikutuksessa. Turvallisuus tarkoittaa meille, että osaamme tunnistaa ja ennakoida tapahtumia luoden mahdollisuuden turvallisen toiminnan onnistumiselle. Keskitämme huomiomme turvallisuutta ylläpitäviin tekijöihin ja näemme ihmisen toiminnan mahdollisuutena sen lisäksi, että huomioimme turvallisuutta heikentävät tekijät minimoimalla niiden toteutumisen riskit.

Tavoitteenamme on luoda alalle uusia turvallisia yhteisiä toimintamalleja, jotka antavat mahdollisuuden turvallisuuskulttuurin kehittymiselle. Tavoitteen saavutamme yhdessä. Turvallisuus on yhdessä tekemistä ja oppimista, vastuun kantamista, asioista avoimesti puhumista.

Tuemme asiakkaan tavoitteita, olipa kyseessä turvallisuusjohtamisjärjestelmän kehittäminen, avustaminen sisäisessä tutkinnassa tai yleinen turvallisuuden seurantaan liittyvä työ.

Hae meille töihin >
Tutustu yritykseen >

Ota yhteyttä

Kimmo Saarela

Kimmo Saarela
Liiketoimintajohtaja, Varatoimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 712 9434