Asiantuntijuus

Asiantuntijuus

Tiesitkö, että onnellinen työntekijä tuottaa jopa 15 % parempaa laatua?  

Me lupaamme olla tekijöillemme paras. Sen ansiosta jo 150 motivoitunutta, alansa parasta asiantuntijaa on valinnut Weladon.  

Hyödynnämme rakennetun ympäristön ratkaisuissa huippuosaajiemme ja asiantuntijoidemme vahvuuksia sekä eri osaamisalueita. Matala organisaatiorakenteemme tekee yhteistyöstä ketterää, tuloksellista ja mielekästä.

Panostamalla ihmisiimme varmistamme, että asiakkaamme saavat aina parhaat ratkaisut motivoituneilta  artisaaneilta. 

 


 

 

Avoin

Olemme rohkeasti avoimia uusille ajattelutavoille, ideoille, toimintatavoille sekä kokeiluille. Haluamme tehdä avointa yhteistyötä laajasti, luoda verkostoja ja jakaa tietoa alan yhteisen kehityksen hyväksi. 

Rohkeasti empaattinen

Kuuntelemme asiakkaitamme ja toisiamme. Erilaisuuden ymmärtäminen ja sen arvokkuuden näkeminen on meille tärkeää. Empatia näkyy meillä kaikessa: päivittäisissä kohtaamisissa, johtamisessa ja sidosryhmien kanssa toimiessa.

Tekijöilleen paras

Weladon kasvun ja kehityksen perustana on ihmistemme kasvu ja kehitys. Panostamme siihen, että voimme olla jokaiselle yksilöllekin paras. Hyvinvoiva asiantuntija loistaa työssään, ja se näkyy asiakkaalle laadukkaana lopputuloksena.

Innovatiivinen

Ideointi ja kokeilut ovat vahva osa työ- ja projektikulttuuriamme. Jokaiselle löytyy sopiva keino osallistua innovointiin ja kehitykseen. 

Sitoutunut edelläkävijä

Haluamme muuttaa maailmaa rakennuttamalla turvallisia ja kestäviä elinympäristöjä tuleville sukupolville. Weladolainen toimintatapa toimii tekijöillemme unelmien toteutuksen alustana.

Asiantunteva asiakaspalvelija

Asiakkaamme saavat aina helpon projektin ja laadukkaimmat ratkaisut rakennetun ympäristön artisaaneiltamme. Meillä on alojemme asiantuntevimmat artisaanit, sillä olemme toimialojemme halutuin työnantaja.

Neuvokas ratkaisija

Asiakkaamme saa meiltä ratkaisuja räätälöidysti ja sydämellisesti. Ratkomme haasteet pehmeiden arvojemme ja yhteistyön keinoin, jolloin projektissa saadaan aikaan parhaat tulokset.

Artikkelit

16.09.2020

Asiantuntijaksi ajautunut - Elina Ahlqvist

16.09.2020

Sähköratavalvoja Visa Korhonen

16.09.2020

Projektipäällikkö Tommi Rytkönen

Uratarinat

Uratarinakuva

Ilpo Karjalainen

Lue uratarina »
Uratarinakuva

Joonas Haverinen

Lue uratarina »
Uratarinakuva

Kristiina Väänänen

Lue uratarina »
Uratarinakuva

Lauri Bois

Lue uratarina »
Uratarinakuva

Matti Tervonen

Lue uratarina »