Ratkaisumme

Rohkea edelläkävijä

Tarjoamme asiakkaillemme infra- ja teollisuusrakentamisen koko elinkaaren kattavia valvonta-, projektinjohto- ja asiantuntijapalveluita. Weladon vahvuus on alan huippuosaajissa ja tavassa toimia yhdessä henkilöiden vahvuuksia hyödyntäen.

Kumppanina Welado on ennakkoluuloton ja projektien osapuolia yhdistävä toimija, joka pyrkii jatkuvasti tekemään asiat paremmin ja paremmin. Olemme mukana alan kehityksessä, emmekä tyydy perinteisiin toimintamalleihin.

Weladolla projektien kokonaislaatu sisältää teknisen laadun lisäksi erottamattomina osina turvallisuus- ja ympäristönäkökohdat. Hyödynnämme toiminnassa digitaalisuuden ja virtuaalisen todellisuuden mahdollisuudet. Uusia tekniikoita ja työtapoja kehitetään jatkuvasti.

Ratarakennuttaminen

Ratarakennuttaminen

Weladolta löytyy vahvaa ja ennakkoluulotonta asiantuntijuutta kaikkien rautatietekniikoiden osalta. Olemme erilaisten hankintamuotojen ja -mallien riippumaton rakennnuttaja.

Lue lisää »
Tie- ja katurakennuttaminen

Tie- ja katurakennuttaminen

Tarjoamme uudenlaista ajattelua ja uusia toimintatapoja rakennuttamiseen, ylläpitoon ja kunnossapitoon, sekä parempaa elinkaaren hallintaa projektinjohdolla ja projektinjohtopalvelulla.

Lue lisää »
Teollisuusrakennuttaminen

Kiinteistö- ja teollisuusrakennuttaminen

Welado on teollisuuden automaatioratkaisuiden ja sähköistyksen riippumaton asiantuntija- ja projektinjohtokumppani.

Lue lisää »
Projektien turvallisuus

Projektien turvallisuus

Suoritamme riskienhallintaa hankkeelle räätälöidysti, suunnitelmallisesti ja monia eri tapoja hyödyntäen. Teemme turvallisuusasioista mielenkiintoisia ja hyödyllisiä mm. riskityöpajojen muodossa.

Lue lisää »
Ympäristö ja vastuullisuus

Ympäristö ja vastuullisuus

Welado jalkauttaa asiakkaan ympäristöstrategian tavoitteet sekä alan parhaat käytännön hanketasolla konkretiaan. Autamme asiakkaitamme sekä ympäristö- ja vastuullisuustavoitteiden asetannassä että niiden läpiviennissä ja valvonnassa projekteilla. 

Lue lisää »
Rakennuttamisen tulevaisuus

Rakennuttamisen tulevaisuus

Weladon visio on määrittää uudelleen koko toimialaa toimien samalla vastuullisesti ja ihmisläheisesti. Osaavien ja jatkuvasti kehittyvien tekijöiden ansiosta kehitämme rakennuttamista ja sen toimintamalleja.

Lue lisää »