Tiesitkö, että laadukas viestintä on onnistuneen hankkeen ja sen johtamisen perusta?

Hyvä yhteistyö syntyy laadukkaasta viestinnästä. Huonolaatuinen vuoropuhelu on suuri terveysriski rakennushankkeelle.

Voit tunnistaa heikkolaatuisen hankeviestinnän esimerkiksi siitä, että tieto aikatauluista ja muuttuneista suunnitelmista ei kulje kaikille asianosaisille tai työyhteisön jäsenten esittämät parannusehdotukset eivät oikein konkretisoidu käytännöiksi. Pahimmillaan huono viestintä vaarantaa koko hankkeen onnistumisen.

Oppaamme auttaa sinua johtamaan hanketta ja ihmisiä laadukkaan viestinnän keinoin: samalla varmistat hankkeen etenemisen kohti yhteisiä tavoitteita sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Hyvä viestintä auttaa ihmisiä arjessa ja projektia onnistumaan. Lue referenssitarinamme hankeviestinnästä Väylävirastolle!

Lataa opas

Liity uutiskirjeen tilaajaksi (n. 4 viestiä / vuosi)
-

Welado on riippumaton rakennetun ympäristön asiantuntija sekä suunnannäyttäjä.

Rakenna yhdessä asiantuntijoidemme kanssa hankkeillesi parhaat ratkaisut. Weladon artisaanit auttavat sinua monipuolisissa asiantuntijatehtävissä kiinteistö-, teollisuus- ja väylähankkeilla, sekä muissa rakennetun ympäristön asiantuntijatehtävissä.

Kiinteistöt

Rakennuttajakonsulttimme huomioivat niin omistajan, käyttäjän kuin ilmastommekin tarpeet johtamissaan uudis-, peruskorjaus ja tilanmuutoskohteissa. Toteutamme käyttäjälähtöistä kiinteistörakennuttamista.

Lue lisää

Väylät

Väyläverkon kehitys ja kunnossapito - eli liikenteen ja logistiikan sujuvuuden varmistus - ovat toimivan ja kilpailukykyisen yhteiskunnan tukipilareita. Miten nämä usein megakokoiset hankkeet johdetaan taitavasti maaliin, samalla varmistaen sujuva ja turvallinen liikenne?

Lue lisää

Teollisuus

Teollisuuden asiantuntijapalvelumme tukevat teollisuuden projektinjohto- ja rakennuttamishankkeita onnistumisessa. Pystymme yhdistämään teollisuuden johtamisen ymmärryksen rakennushankkeen hallintaan.

Lue lisää

Energia

Fossiilisista polttoaineista on väistämättä päästävä eroon, ja energia-ala on maailmanlaajuisessa murroksessa. Muun muassa älykäs verkko, power-to-x teknologiat, uusiutuva energia, energian varastointi ja hajautettu energiantuotanto kaikki tulevat vaatimaan mittavia investointeja, rakennus- ja kehityshankkeita lähi tulevaisuudessa.

Lue lisää