-

Weladon kasvuvimmainen kiinteistöliiketoiminta - liity meihin!

Keväällä 2020 meitä oli kaksi. Nyt meitä on 23. Nimittäin Weladon kiinteistörakennuttamisen artisaaneja. Nyt etsimme joukkoomme lisää rakennusalan empaattisimpia, rohkeimpia ja avoimimpia asiantuntijoita. Ihmisiä, jotka uskovat yhteistyön voimaan ja sitoutuvat mahdollistamaan muiden menestyksen saaden vastineeksi 260 weladolaisen avun oman menestyksensä tueksi.

Meiltä löytyy sekä uudis- että korjausrakentamista, puu-, teräs- ja betonikohteita, teknistä ja kehittävää otetta jokaiseen elinkaaren vaiheeseen kiinteistökehityksestä omaisuuden hallintaan. Ja kaikkea tältä väliltä. Emme usko hierarkioihin ja byrokratiaan, vaan tiimeihin ja niiden yksilöihin, jokaisen oman merkityksellisen asiantuntijuuden löytämiseen sekä yksilölliseen ja palvelevaan johtamiseen.

Oletko sinä etsimämme kiinteistörakennuttamisen ammattilainen PK-seudulta tai Pirkanmaalta? Meillä olisi tarjolla erilaisia rooleja, kuten

  • projektipäällikkö
  • valvoja (rakennustyöt ja talotekniikka)
  • puurakentamisen asiantuntija ja alan edelläkävijä
  • energiakorjaushankkeiden asiantuntija.

Tai mikäli kutsut itseäsi joksikin muuksi, olemme myös kiinnostuneita kuulemaan, miten Welado voisi toimia alustana sinun merkitykselliselle asiantuntijuudellesi.

Minkälaiseen yhteisöön tulisit?

Kiinteistöpuolen tiimimme otti tukevan kopin Weladon strategiapallosta, ja asetimme tavoitteeksemme olla alan halutuin yhteistyökumppani. Kiinteistöliiketoimintamme onkin jo vahvassa kasvussa. Rakentamisen, varsinkin puurakentamisen, edistäminen ja siihen liittyvien fiksujen ratkaisujen löytäminen on lähellä sydäntämme. Haluamme olla tunnettu rakennusalan ratkaisukeskeisenä rakennuttajana.

Mutta mitä muuta? Tässä vaiheessa ehdit mukaan kehittämään alaa ja jättämään merkittävän jäljen yhteiselle matkallemme niin halutessasi. Toisaalta meille voi tulla myös ”vain töihin” toisistaan huolta pitävien ja tsemppaavien kollegoiden sekä mielenkiintoisten hankkeiden pariin. Hankkeet ovat kaikkea kiinteistökehityksestä korjaus-, tilamuutos- ja uudiskohteisiin. Meillä on myös erinomaisen vahva käytönohjaustiimi.

Pääset tsekkaamaan tulevat tiimikaverisi täältä ja sorttaamalla kiinteistörakennuttamisen. Voit olla yhteydessä keneen tahansa asiantuntijoistamme, ja kysellä, miten he meillä viihtyvät. 

Jos edustatkin yritystä, ja voisimme kehittää yhteistyötä, olemme myös kiinnostuneita uusista kumppaneista! Tsekkaa silloin kumppanisivustomme.

Haluatko kysellä avoimista tehtävistämme tarkemmin? Petteri Kaarna ja minä kerromme mielellämme lisää! Molempien yhteystiedot sekä rekrytointi-ilmoituksemme hakemuslinkkeineen löytyvät täältä!