-

Welado X Tulevaisuuden työelämän rakentajat

Kesätöihin Weladolle?

Hei tekniikan opiskelija! Haluaisitko tietää millainen ura sinua voi odottaa rakennuttamisen parissa? Kiinnostaako millaisiin hankkeisiin voit rakennuttajakonsulttina päästä Weladolla? Haluatko tietää, mitä tarkoittaa, että Welado on tekijöilleen paras? Entä minkälaisia kesätyömahdollisuuksia Weladolla on tarjota sinulle? Tule mukaan opiskelijatapahtumaan Ouluun, Tampereelle tai Helsinkiin tutustumaan rakennuttamiseen, mielenkiintoisiin hankkeisiin, kesätyöntekijöidemme kokemuksiin, Weladoon työpaikkana sekä verkostoitumaan weladolaisten kanssa!

Tutustu weladolaisiin ja hankkeisiimme

Kyseessä on marraskuussa alkavaa kesätyörekrytointia alustavat tapahtumat, joissa kerrotaan Weladon kesätyömahdollisuuksista rakennuttamisen parissa. Tapahtuma järjestetään kolmella paikkakunnalla.

Helsinki keskiviikkona 25.10. kello 15->

Ohjelmassa Nihdin rakentaminen, osa 3 -hankkeen työmaakierros ja kierroksen päätyttyä jatkamme iltaa Helsingin toimistollamme. Helsingin tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna 11.10.2023 asti. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Katso Helsingin tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Oulu keskiviikkona 18.10. kello 14.30->

Ohjelmassa Oulun asuntomessualueen, Hartaanselän rakennuttamisen hankkeen työmaakierros ja illanvietto Oulun toimistollamme. Oulun tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna 4.10.2023 asti. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Katso Oulun tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Tampere tiistaina 31.10. kello 15.30->

Ohjelmassa Tampereen henkilöstöratapihahankkeen esittely ja sen päätyttyä illanvietto Tampereen toimistollamme. Tampereen tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna 24.10.2023 asti. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Katso Tampereen tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Faktaa ja fiilistelyä

Tapahtumassa pääset kuulemaan mielenkiintoisesta hankkeesta, kesätyöntekijöidemme kokemuksista sekä Weladosta työpaikkana. Lisäksi pääset verkostoitumaan weladolaisten kanssa, kyselemään CV- ja hakemusvinkkejä sekä pelailemaan. Tarjolla on syötävää, juotavaa ja rentoa weladolaista meininkiä! Esittelyiden jälkeen loppuaika on vapaata keskustelua, verkostoitumista ja pelailua.

Mikäli sinulle tulee tapahtumasta kysyttävää, ota yhteyttä isaela.kauti@welado.fi. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa tapahtumasta lähempänä tapahtumaa.

Welado on rakennetun ympäristön asiantuntija, joka tarjoaa konsulttipalveluita muun muassa energian, kiinteistöiden, teollisuuden ja infran toimialoilla. Konsulttimme toimivat erilaisilla hankkeilla esimerkiksi projektinjohdon, rakennuttamisen ja valvonnan sekä suunnitteluttamisen tehtävissä. Lisäksi meillä on myös kattavat asiantuntijapalvelut, jotka toimivat muun muassa riskienhallinnan, turvallisuuden ja ympäristöasioiden parissa. Lisää meistä voit lukea urasivustoltamme.