Rekry-ikoni

Kesätyöpaikat 2019

09.01.2019

Haemme kesälle 2019 kesätyöntekijöitä ympäri Suomen! Haussa on:

 • 1 henkilö Kaakkois-Suomen kauko-ohjaus projektille Kouvolaan. Voit tutustua mielenkiintoiseen hankkeeseen tarkemmin Väylä-viraston sivuilta 
 • 1 henkilö tierakennuttamisen hankkeille Helsinkiin
 • 1 henkilö Luumäki-Imatra ratahankkeelle Lappeenrantaan. Voit tutustua LUIMA-hankkeeseen tarkemmin Väylä-viraston sivuilta
 • 1 henkilö ratarakennuttamisen hankkeille Tampereelle
 • 1 henkilö tierakennuttamisen hankkeille Tampereelle
 • 1 henkilö rata- ja tierakennuttamisen hankkeille Ouluun

Welado on riippumaton infrarakennuttamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme koko infrastruktuurin elinkaaren kattavia asiantuntija-, rakennuttamis-, projektinjohto- ja valvontapalveluita. Meillä työskentelee intohimoisia huippuosaajia muun muassa projektijohtajina ja  -päällikköinä, valvojina, sekä erilaisina asiantuntijoina esimerkiksi turvalaite-, turvallisuus-, ympäristö-, digitalisaatio-, hankinta- tai sähkörata-asiantuntijuuden aloilla.

Työnantajana perusperiaatteitamme ovat avoimuus, joustavuus ja innostava toimintakulttuuri. Yksi strategisista arvoistamme on olla tekijöillemme paras työnantaja, mikä näkyy muun muassa kilpailukykyisinä työsuhde-etuina, joustavana työaikana ja -paikkana sekä tietenkin tärkeimpänä – erinomaisena työnteon ilmapiirinä.

Olemme vahvasti kasvava toimija ja haemme jatkuvasti mukaan uusia tulevaisuuden huippuosaajia. Vuonna 2018 palkkasimme uuden työntekijän keskimäärin joka kolmas viikko ja vuoden 2019 alkaessa weladolaisia on 77.

Olisitko sinä seuraava #weladolainen?

 

Työtehtävästäsi kesätyöntekijänä: Osallistut kokemustaustasi ja osaamistasosi mukaisesti monipuolisesti erilaisiin rakennuttamisen ja valvonnan tehtäviin. Tietotaidon kertymisen myötä saat kasvavissa määrin vastuuta ja valtuuksia. Tehtävässäsi opit rakennuttamisalan kokeneimmilta asiantuntijoilta. Kesätyöpestit kestävät lähtökohtaisesti touko-elokuun ajan, mutta tarkat työsopimuksen alkamis- ja päättymispäivät neuvotellaan kussakin tapauksessa erikseen. Meillä on lisäksi tavoitteena jatkaa sopimuksia mahdollisuuksien mukaan tuntityösopimuksina myös talviajalle.

 

Toivomme sinulta:               

 • Infra-alaan tai ratapuoleen liittyvää opiskelutaustaa (esimerkiksi ympäristö- tai yhdyskuntatekniikka, rakennustekniikka, maarakentaminen, sähkötekniikka tms.)
 • Vähintään kahden vuoden/100opintopisteen verran opintoja korkeakoulussa
 • Hyviä sidosryhmä- ja kommunikointitaitoja
 • Halua oppia uutta ja kehittyä
 • Halua haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa

Lisäksi meille on tärkeä, että sovit Weladon tiimiin ja olet hengeltäsi "weladolainen". Käythän tutustumassa Instagramiin @welado_official, Facebookin @WeladoOfficial ja neittisivuihimme, jotta saat kuvan siitä, mitä "weladolaisuus" tarkoittaa.

Eduksesi katsomme työkokemuksen rakennusalalta.

 

Hae kesätyöntekijäksi:

Voit hakea kesätyöntekijäpaikkojamme joko perinteisesti CV:n ja työhakemuksen avulla.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä meille lyhyen Powerpoint-esityksen tai videon (enintään 5 ppt-sivua), joka sisältää esittelyn sinusta sekä kevyen pohdinnan rakennusalan suurimmista haasteista ja mahdollisuuksista. Voit valita esimerkiksi yhden mahdollisuuden tai haasteen, tai käsitellä aihetta laajempana kokonaisuutena. Mikäli aiheessa on "jatkotutkimuspotentiaalia", voimme muodostaa aihiosta sinulle kesän sivuprojektiksi oma kehitysprojektisi.

Laita rekry@welado.fi osoitteeseen työhakemuksesi otsikolla ”Kesätyöntekijä 2019” 28.2.2019 mennessä. Jos olet kiinnostunut jostain tietystä paikkakunnasta, voit ilmoittaa sen myös otsikkokenttään. Vaikka hakuaikaa on helmikuun loppuun saakka, aloitamme haastattelut heti helmikuun alussa ja täytämme paikkoja sitä mukaan, kun sopivat uudet weladolaiset löytyvät – siispä nopeus on valttia.

 

Käy lukemassa ”Kesätyöntekijät, kaikkien onni” -artikkeli, jotta saat paremman kuvan weladolaisten kesätyöntekijöiden tehtävistä.  Weladon Facebookista ja Linkedinsitä löytyy myös Weladon viime kesän kesätyöntekijöiden kesätyötarinat.